L’Associació de Comerciants d’Olot tanca la temporada d’estiu amb un bon balanç de vendes a la Botiga al Carrer

El primer cap de setmana de setembre ha estat clau pel comerç d’Olot i és que dissabte es va celebrar una nova jornada de les botigues al carrer.

Els carrers principals del comerç d’Olot es van omplir de gent des de primera hora i fins ben entrat al vespre. Aquesta jornada serveix perquè els olotins es puguin beneficiar de descomptes i promocions, i acabar d’aprofitar les rebaixes

Jordi Rovira, President de l’Associació de Comerciant d’Olot: “En podem fer una valoració molt positiva del que han sigut les vendes, perquè han sigut molt importants. Ems hem de felicitar”

L’edició d’enguany de la botiga al carrer ha mantingut els números i la participació ciutadana, respecte altres anys.

Jordi Rovira, President de l’Associació de Comerciant d’Olot: “L’activitat conjunta amb l’hostelaria de la garrotxa, amb diferents bars i restaurant del centre d’Olot, que ens han volgut ajudar amb una serie de tapes amb preus molt populars”

A més a més, aprofitant la jornada de les botigues, els bars i restaurants del nucli antic han aprofitat per celebrar “Degusta el nucli antic”. Hi ha participat un total de 10 establiments que han deixat degustar els seus plats.

 

x