Èxit rotund en la nova edició del mercat de trasto a Les Preses

Les Preses ha acollit una vegada més el mercat del trasto, una fira-mercat de segona mà. Des de les 8 del matí i fins a les 2 del migdia es podia triar, remenar i comprar. Durant tot el matí l’afluència de gent va ser abundant, i és que aproximadament mig miler de persones van resistir la calor i van sortir al carrer.

Un diumenge de pau pel polígon va acabar convertint-se en un dia normal de feina, i és que el polígon va acollir parades de tot tipus. Des de trastos vells, antiguitats, records personal, i  fins i tot els més petits es van atrevir a posar en venda les seves joguines més apreciades.

Antonio Rubio, venedor: “Vendo cosas antinguas para volver a darles vida. Són recuerdos míos o de gent que me lo vende”

Així doncs els aficionats al col·leccionisme o els més curiosos van poder remenar tot tipus d’andròmines, i fins i tot alguna relíquia, en les, aproximadament cent parades que hi havia.

El mercat però, acaba convertint-se en un hobby per a tots aquells aficionats, no només el compradors sinó també pels venedors.

x