Sis colles sardanistes participen al 78è concurs de sardanes d’Olot

Aquest cap de setmana Olot ha celebrat el 78è concurs de colles sardanistes. Un total de sis colles van participar al concurs organitzat per l’Agrupació Sardanista Olot.

La cobla Principal d’Olot va ser l’encarregada d’interpretar les sardanes. El Firal va quedar ple des de primera hora del vespre, per poder veure i gaudir de la música i l’espectacle ofert per les colles aplegades. Un públic emocionat i que aprofitava l’oportunitat per seure a una terrassa i sopar.

Ignasi Riera, president de l’Agrupació Sardanista d’Olot: Aquest any hem tingut una davallada de participants perquè hem coincidit amb altres actes i el jovent ha decidit no venir, però els que som aquí gaudirem molt.

De les sis colles participants, l’edat i l’experiència era molt diferent. Així doncs, des del més petits fins els més grans van participar al concurs en les categories alevins, infantils, juvenil, grans i veterans .
Un concurs de quasi dues hores, amb sardanes de lluïment però també ballades conjuntes per fer gaudir al públic.

Ignasi Riera, president de l’Associació Sardanista d’Olot: Cada any ho feiem a la Plaça de Toros però aquest any hem decidit fer-ho al centre, al Firal, per proximitat amb la gent i que tothom ho pogués gaudir.