Tres punts d’or per la UE Olot en el derbi gironí a Montilivi contra el Peralada (1-0)

La Unió Esportiva Olot ha aconseguit la primera victòria de la temporada. Ho ha fet contra el Peralada i en un escenari de primera: l’Estadi de Montilivi. Un gol d’Héctor Simón després d’una errada del porter rival han permès a l’Olot sumar tres punts tot i no haver dominat el partit.

L’Olot ja sap què és guanyar aquesta temporada, i ho ha fet de la manera més grandiloqüent possible: en un camp de primera divisió. Ho ha fet a l’Estadi de Montilivi de Girona per un gol a zero i contra un rival de la demarcació: el Peralada.

Els jugadors de Raúl Garrido no han dominat el partit ni han sigut els que han tingut la majoria d’ocasions, però una errada del porter Marc Vito ha permès a Héctor Simon aconseguir l’únic gol del ‘matx’, en el minut 34 de la primera part. Després vindria el patiment fins arribar al descans, i més en l’inici de la segona part, quan el Peralada ha disposat d’unes quantes ocasions clare,s però el porter Xavi Ginard ho ha parat tot i ha salvat els tres valuosos punts per a la Unió Esportiva Olot. Al tram final del partit el joc ha esdevingut espès, fent que el partit s’anés, poc a poc, fonent, i decantant el derbi gironí cap a Olot.

Amb aquesta victòria la Unió Esportiva Olot suma quatre punts dels sis possibles en les dues primeres jornades, i es situa a la part alta del grup tercer de la segona divisió b. El cap de setmana que ve, en plenes Festes del Tura, rebran el Llevant B.