El Bosc de Tosca s’imposa amb claredat al Besalú (1-3) en l’estrena dels dos equips a la Segona Catalana més garrotxina de la història

Ha arrencat la temporada de Segona Catalana, la més garrotxina de la història, amb la presència de quatre equips de la comarca a la categoria. La primera jornada ja va deparar dos dels dotze derbis que es viuran durant el curs. El primer en posar-se en joc va ser el Besalú-Bosc de Tosca, on els de Les Preses es van imposar per 1 gol a 3.

La Segona Catalana va arrencar dissabte amb força a Besalú, on l’afició local ja tenia ganes de veure les novetats del curs en la temporada del seu retorn a la divisió. No ho podia fer amb un partit més atractiu, amb un derbi garrotxí contra el Bosc de Tosca, l’equip de la comarca més consolidat a la categoria i que va sortir a l’atac. L’enfrontament assegurava un bon ambient a les graderies, i els primers en obrir la llauna, per a alegria dels besaluencs, va ser l’equip de casa: Teixidor, al minut 21 de joc, posava l’1 a 0 al marcador a la sortida d’un còrner. Però l’eufòria dels d’Ernest Bassols va durar poc, i els visitants van demostrar el seu ofici només dos minuts més tard: al minut 23, Parés centrava cap a Àlex de Cruz, que amb un bon moviment rematava al fons de la xarxa per empatar el partit. No seria la primera vegada que de Cruz perforava la porteria blanc-i-verda: a la mitja hora de joc feia el seu segon gol de la tarda, al quedar-se sol davant del porter local. La superioritat del Bosc de Tosca en les oportunitats era evident, malgrat que el Besalú tenia trams on podia evitar les envestides visitants. Ja a les acaballes del partit, al minut 83 de joc, Vila feia el tercer gol del Bosc de Tosca, aprofitant una magnífica assistència d’un seu company.

El Bosc de Tosca espera poder confirmar la bona arrencada de la temporada dissabte vinent al seu terreny de joc, contra el Vilartagues, mentre que el Besalú visitarà diumenge un dels camps complicats de la categoria, el del Bescanó.

x