Els equips garrotxins de Segona Catalana treuen les primeres conclusions de la competitivitat dels seus equips en l’arrencada de la lliga

Després dels primers derbis garrotxins de la Segona Catalana, la Banqueta d’Olot Televisió va analitzar amb els mateixos protagonistes com arrenca cada un la temporada. El Bosc de Tosca i el Sant Jaume consideren que disposen d’un petit avantatge al conèixer millor la divisió.

Primers partits entre els equips garrotxins a la Segona Catalana i primeres conclusions de l’arrencada dels diferents clubs. El Besalú-Bosc de Tosca va acabar amb un resultat d’1 a 3, on l’equip de les Preses es va mostrar superior als locals. Jan Miquel Salavedra, entrenador del Bosc de Tosca, està content amb la resposta dels seus futbolistes al plantejament que va voler aplicar al matx, i considera que té un cert avantatge al tenir l’equip consolidat a la categoria i amb un estil molt definit.

Jan Miquel Salavedra, entrenador del CEF Bosc de Tosca: “Vulguis o no l’equip segueix una línia marcada des de fa anys, i només he d’introduir els meus conceptes al projecte engegat pel Bosc de Tosca, i per tant és un relleu molt senzill.”

Tot i això, Salavedra avisa que el Besalú és un equip amb prou qualitat per posar-te en complicacions en qualsevol moment. Pel que fa al Sant Jaume de Llierca-Santa Pau, amb resultat final de 2 a 1, va ser més competit. Pel filial olotí, haver aconseguit la permanència els dóna un grau d’aprenentatge respecte la temporada passada.

Nil Fàbrega, capità del CF Sant Jaume de Llierca: “Els jugadors que ja porten un any a l’equip tindran un punt més d’experiència, i els juvenils que han vingut de l’Olot venen amb ritme i amb ganes, i això ens pot fer sumar molt; ara només falta que la combinació sigui el màxim de competitiva possible per fer un bon any.”

El Santa Pau, per la seva banda, va marxar sense premi de Sant Jaume, però havent posat sobre el terreny de joc algunes de les característiques que el definiran a la temporada. Poden ser un os dur de rosegar.

Àlex Farrés, entrenador del CP Santa Pau: “Sóc conscient que si treballem podrem treure molts punts a casa, i també a fora. Del partit contra el Sant Jaume en trec que vam competir fins a l’últim moment, i espero i desitjo que sigui així a cada partit”.

La confirmació de totes aquestes impressions es podrà veure en els propers partits, perquè la situació real no és com comença, sinó com acaba.

x