Es posen a la venda les entrades anticipades per a les propostes culturals d’Olot dels propers mesos

Aquells que ja tinguin clar quines són les propostes culturals que no volen perdre’s aquesta tardor a Olot, des d’avui ja poden comprar-ne les entrades anticipades. S’han posat a la venda al mateix temps per tres vies, la taquilla del Teatre Principal, Can Trincheria i el web olotcultura.cat.

Després de les Festes del Tura l’agenda cultural d’Olot continuarà ben plena d’esdeveniments, amb més de 150 activitats programades fins a finals d’any. Divendres es van presentar públicament i des d’aquest dimarts a les 10h del matí ja estan a la venda les entrades per a totes aquelles que són de pagament, amb preus que es mouen entre els 6 i els 22 euros.

Josep Berga – Regidor Cultura Aj. Olot: “Tothom a tingut temps de veure tot allò del que te més interès,  i ara és el moment de possar-les a la venda. Sempre va bé, per què a les primeres hores són en les que la gent sap quins espectacles volen i per tant quan s’obre es comença a vendre les entrades dels espectacles més esperats. Normalment s’esgoten en pocs dies”.

L’entrada a la majoria dels concerts previstos es pot aconseguir a un preu més baix si es compra de forma anticipada. Destaquen els de Joan Dausà o Maria Arnal i Marcel Bagés el 27 d’octubre i el 29 de setembre respectivament. També hi ha disponible un abonament per assistir als dos concerts del cicle Jazz Olot.

Els preus per veure les obres de teatre de gran format, entre les quals destaca l’Èdip de Sòfocles el proper 28 de setembre, oscilen entre els 9 i els 22 euros segons la ubicació del seient. També estan disponibles les entrades pels LAP, les propostes d’arts escèniques més alternatives, a un preu de 10 euros.

Tots els tiquets poden adquirir per internet al web olotcultura.cat o bé presencialment a Can Trincheria o a la taquilla del Teatre Principal. Com és habitual Olot Cultura també ofereix descomptes als usuaris titulars del carnet Cooltura Jove, estudiants de música, majors de 65 anys i persones amb risc d’exclusió social.