La UE Olot presenta el lateral esquerra Jaume Pol procedent del Mallorca B cedit fins a final de temporada

La Unió Esportiva Olot va presentar aquest dilluns l’últim fitxatge del mercat d’estiu. Es tracta del lateral esquerre Jaume Pol, de 24 anys i procedent del Mallorca B. Amb ell es completa una de les posicions que més falta feia reforçar l’equip.

La Unió Esportiva Olot va presentar aquest dilluns la seva darrera incorporació, Jaume Pol, un jugador de 24 anys que arriba procedent del Mallorca B en qualitat de cedit fins a final de temporada.

Aquest lateral esquerra té experiència en la categoria, ja que va jugar al Barakaldo al grup segon de la categoria de bronze del futbol estatal. També havia jugat al Llossetí i a Benissalem. De fet, Pol no té gaire bons records d’Olot, ja que aquí hi va perdre la categoria amb el Llossetí. Pol ja entrena amb l’equip i confia adaptar-se fàcilment al grup

Jaume Pol, jugador UE Olot: conec la lliga, he jugat aquí anys enrere i penso que serà més fàcil. Crec que hem puc adaptar fàcilment.”

El jugador mallorquí ajudarà a cobrir la posició de lateral esquerra, una de les que l’equip coixejava més fins ara. De fet, Jaume Pol farà de competència directa amb Pep Chavarría en aquesta posició del camp.

Sergi Raset, Director esportiu de l’UE Olot: “és un jugador polivalent que es pot adaptar en el carril en cas que juguem en tres defenses fins i tot en el central esquerra, en cas que el plantejament siguin 4 defenses jo crec és un molt bon lateral esquerra.”

Amb ell dona per tancada la plantilla.