Quatre artistes garrotxins participen a l’exposició de Perpinyà sobre l’1-O ‘Urnes. 55 artistes per la llibertat’

Quatre artistes garrotxins participen a l’exposició  “Urnes. 55 artistes per la llibertat”, que es va presentar fa uns dies a Perpinyà i que té com a objectiu plasmar els sentiments de la jornada de votacions de l’1 d’octubre de 2017.

’Urnes. 55 artistes per la llibertat’ és el títol de l’exposició que es va presentar fa uns dies a Perpinyà i que té com a objectiu mostrar, a partir d’unes urnes com les que es van poder votar en el referèndum del passat 1 d’octubre, el sentiment viscut durant aquell tensa jornada.

Entre els 55 models d’urna que hi presenten artistes catalans i francesos hi ha la presència de quatre artistes garrotxins. Quim Domene presenta una urna on el protagonista és el Rei Felip; Xavier Prat vol mostrar en la seva urna el perill en què es troba la democràcia; Dolors Rossinyol hi plasma la tensió entre cossos policials i ciutadans; i Servand Solanilla, hi representa un motlle d’una porra dins una urna.

A la presentació a Perpinyà hi va ser present el president de la Generalitat de Catalunya Quim Torra. Durant l’acte s’hi van llegir cartes i es van dur a terme diverses actuacions musicals.

x