Adrià Moreno fa balanç de la temporada fins al moment i posa en dubte el seu futur

El ciclista olotí Adrià Moreno ha visitat aquesta casa per fer un balanç de la temporada i parlar dels èxits aconseguits a la 63 edició de la Volta a la Illa de Tenerife, on va guanyar dues etapes. Moreno ha deixat entreveure que si no rep una oferta d’un equip de primer nivell la temporada següent, podria deixar de banda el ciclisme.

Adrià Moreno encara el tram final de la temporada amb l’objectiu de fer-ho bé i que algun equip de primer nivell es fixi amb ell de cares a la temporada vinent.

El ciclista olotí arriba de fer una gran actuació a la Volta Ciclista a la Illa de Tenerife, on va aconseguir imposar-se en dues etapes, a més d’aconseguir el mallot de la muntanya i de ser segon a la general, que hagués pogut ser un primer si uns problemes mecànics no li ho haguessin impedit a l’última etapa.

Adrià Moreno, ciclista Aix en Provence “Va anar molt bé per l’equip, especialment per mi, però quan anava líder l’últim dia malauradament vaig trencar el cable del canvi i al no tenir bici de recanvi vaig haver d’acabar la cursa amb el canvi trencat i això és el que em va fer perdre la volta.”

El corredor de l’Aix en Provence francès té previst participar a la Copa francesa i a una prova a Luxemburg, abans de participar a la Volta Ciclista a la Garrotxa, on seria un dels principals candidats a la victòria. Després de les merescudes vacances decidirà què fa amb el seu futur, i si un equip professional no li obra les portes, podria deixar de dedicar-se plenament al ciclisme.

Adrià Moreno, ciclista Aix en Provence: “No ho se, de moment acabem la temporada amb l’equip. Els resultats són bon per competir a professional, tothom m’ho diu. I a veure si hi ha la sort d’anar a un equip bo, i si no potser no diré adéu al ciclisme al 100% però ho encararé des d’una altra perspectiva”.

Un dels somnis d’Adrià moreno era viure el ciclisme a França, cosa que ha aconseguit aquest curs. Estar clar que per la seva qualitat  podria córrer en un equip de primer nivell, ara només falta que els resultats segueixin acompanyant-lo i que la sort li arribi, definitivament.

Deixa un comentari