Arrenca el cicle ‘Els Dijous d’Òmnium’ amb el premi Sant Jordi 2017 “Jo sóc aquell que va matar Franco”

Un any més arriba el cicle de conferències i trobades que organitza Omnium Cultural de la Garrotxa. Els cicles arrenquen aquest dijous amb la participació de l’autor del llibre premi Sant Jordi “Jo sóc aquell que va matar Franco” Josep-Lluís Lluís. La resta de dijous del semestre comptaran entre d’altres, amb la projecció del documental El Combat de la Memòria de Mon Marquès a l’Orfeó Popular Olotí.

 Òmnium Cultural Garrotxa presenta un any més els tradicionals Dijous d’Òmnium. L’entitat sense ànim de lucre que defensa els drets civils i les llibertats dels catalans des de fa més de 55 anys, organitza una sèrie de xerrades i trobades en diversos àmbits de la cultura catalana. Enguany les trobades començaran aquest dijous a les 7 del vespre al local d’Òmnium Garrotxa amb la presència de l’autor del llibre “jo sóc aquell que va matar Franco” de Joan-Lluís Lluís,  premi Sant Jordi 2017 que atorga la pròpia Òmnium

Del cicle de conferències preparades per a tot el semestre destaca també la projecció del documental de Mon Marquès “El Combat de la memòria”. Marquès, professor emèrit jubilat de la Universitat de Girona, investiga en el documental sobre l’exili dels mestres republicans durant la segona República Espanyola del 1936 i fins a la data d’avui. La projecció tindrà lloc a l’Orfeó Popular Olotí a les 7 del vespre.

La superació personal de Sílvia Pagès al llibre “Si no hi ha demà”, conjuntament amb Neus Verdaguer també al local d’Òmnium dijous dia 8 de novembre a les 7 del vespre o imaginar-nos que passaria si la presa de Susqueda comencés a esquerdar-se a través de la reflexió del periodista Oriol Rovira dijous 13 de desembre a la Biblioteca de Besalú, completa una cita amb els dijous d’Òmnium, una cita amb la cultura catalana a Olot.

 

 

 

 

 

x