El Banc de Sabadell s’hauria compromès de forma extraoficial en mantenir el caixer d’Argelaguer

Argelaguer podria mantenir el seu caixer del Banc de Sabadell, després de la petició dels alcaldes de la Vall del Llierca de no retirar el servei. El municipi té el compromís de l’entitat per garantir la continuïtat del punt, i ara espera una comunicació oficial.

A finals de juliol el Banc de Sabadell va comunicar a Argelaguer que retiraria el seu caixer automàtic, situat en un local municipal on l’electricitat va a càrrec del consistori. La decisió va provocar malestar a l’Ajuntament i als pobles de la Vall del Llierca, perquè és l’únic punt de l’entitat que dóna servei a la zona. Per tal de donar suport al seu manteniment, els pobles del voltant van demanar de forma oficial a l’entitat bancària que conservés el caixer. Ara, Banc de Sabadell s’ha compromès a respectar el punt de servei amb l’Ajuntament d’Argelaguer, tot i que no hi ha una confirmació oficial.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: “Ens han dit que han recapacitat: van escoltar les nostres demandes i van considerar que és un servei públic que no es pot deixar de donar”.

Segons Argelaguer, hi ha molta gent que fa ús d’aquest caixer, tant la gent gran del municipi com usuaris d’altres pobles que aprofiten la bona ubicació del punt de servei per retirar efectiu.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: “Es fa servir per part de molta gent: la mateixa gent d’Olot té dificultats per anar a segons quines parts de la ciutat per retirar diners, i si ha d’anar en direcció a Girona o a la costa aprofita per aturar-se a Argelaguer i treure els diners que els fa falta”.

El compromís de l’entitat bancària ha estat celebrat per Argelaguer i els diversos municipis de la Vall del Llierca.