La parella del CPA Olot formada per Eli Prat i Artur Balagué aconsegueixen la medalla de bronze al Campionat europeu per parelles de patinatge

Els patinadors del CPA Olot Artur Balagué i Eli Prat han aconseguit la medalla de bronze al Campionat Europeu de parelles. Es tracta del primer èxit internacional del duo, convocats per la selecció espanyola de patinatge artístic.

Fa poc més de dos anys que van iniciar-se en la competició per parelles, i aquest dimarts ja han sumat el seu primer èxit internacional: Eli Prat i Artur Balagué van aconseguir la medalla de bronze al Campionat Europeu de parelles de patinatge artístic que es celebra aquests dies a les Açores, Portugal. Els dos patinadors del CPA Olot van ser tercers entre els tres duos participants a la final, en una prova guanyada per Itàlia, la potència destacada de la modalitat. Tot i això, la imatge oferta el darrer dia de competició pels garrotxins és molt positiva, on la lluita per la plata amb la parella representant de França va ser renyida. El Club de Patinatge Artístic Olot es mostra molt satisfet de l’actuació de Balagué i Prat; el president del CPA, Josep Sagués, destaca que també és la primera medalla internacional que aconsegueix el club en aquesta disciplina, i remarca que la sola confiança de la Federació Espanyola per convocar els patinadors pel Campionat ja és un èxit per l’alt nivell que marca l’ens per competir de forma internacional. Aviat, el públic garrotxí podrà gaudir del duo format per Eli Prat i Artur Balagué: aquest proper diumenge, a les set de la tarda al Pavelló Municipal d’Esports de la ciutat, al tradicional Festival de Patinatge Artístic de Festes del Tura que organitza el CPA Olot.

Deixa un comentari