Els Tortellinis s’acomiadaran dels escenaris amb un últim concert al Firal per Festes del Tura

Van començar molt joves, però són un dels grups de la Garrotxa amb una trajectòria més llarga: es tracta dels Tortellinis. Per la festa Major ja van tocar per últim cop al poble que els ha vist créixer, Tortellà, i falten pocs dies perquè s’acomiadin definitivament dels escenaris. L’última parada de la gira ‘Lluny d’aquí’ serà un concert ple de sorpreses dins la programació de les Festes del Tura.

Martí Oller, guitarrista Tortellinis “Serà nostàlgic, seran cançons que no sé si tocarem més… però hi haurà tota la gent que ens ha seguit des del principi, que canta les nostres cançons, que ho dona tot als concerts…”

Nil Gallego, cantant Tortellinis “Haurem d’intentar no plorar”

Amb l’actuació que oferiran dilluns a partir de dos quarts d’onze de la nit al Firal d’Olot, finalitza el projecte musical que van iniciar quatre joves de Tortellà ara fa més d’una dècada. Però el seu vincle no acaba aquí.

Martí Oller, guitarrista Tortellinis: “Els que vam començar fa uns anys encara hi som i cap de nosaltres es veuria ara sense formar un grup. És el ritme constant de cada setmana i si ara ho deixessim de cop seria… ”

Nil Gallego, cantant Tortellinis “Fa molts mesos que treballem en aquest nou projecte i en tenim moltíssimes ganes”

Per saber més detalls sobre aquesta nova aposta, que s’anirà donant a conèixer a través de les xarxes socials, caldrà esperar al mes de gener.