Les inscripcions al primer Open Ciutat d’Olot de tennis taula ronden el centenar

El Club Tennis Taula Olot ja té prop d’un centenar d’inscrits pel primer Open Ciutat d’Olot, complint amb les previsions inicials de participació de l’entitat. El torneig tindrà lloc el proper 15 de setembre, amb premis en metàl·lic pels vencedors. Les inscripcions es tancaran el diumenge.

Feia temps que el Club Tennis Taula Olot perseguia instaurar un torneig de renom de la disciplina a la Garrotxa; ara, ja ho té tot a punt perquè el proper 15 de setembre la ciutat gaudeixi per primera vegada d’aquesta competició. És l’Open Ciutat d’Olot, un esdeveniment que podria arribar a acollir gairebé 200 participants. Diumenge tanca les seves inscripcions, i de moment s’hi han apuntant un centenar de palistes de tot el país. Segons el club, la xifra és positiva.

Xavier Sellas, vicepresident del Club de Tennis Taula Olot: “Es compleix la previsió inicial que teníem de 90-100 palistes, i ja superem aquesta inscripció. Estem contents de la qualitat dels participants que vindran al 1r Open Ciutat d’Olot”.

Hi ha tres categories al campionat: l’absoluta, la infantil i la preferent. En aquesta darrera s’hi podia inscriure qualsevol persona, vinculada o no amb el món federat del tennis taula. Però tot i això la gran majoria dels que s’hi han inscrit tenen fitxa oficial.

Xavier Sellas, vicepresident del Club de Tennis Taula Olot: “La veritat és que n’hi ha pocs. Hi ha poques inscripcions de no federats…però la majoria de jugadors que participen en l’apartat de preferent provenen de les categories de promoció dels diferents clubs de Catalunya, i per tant, molts d’ells tenen fitxa només per entrenar amb aquests equips”.

El Primer Open Ciutat d’Olot es disputarà a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports. Té premis en metàl·lic pels vencedors, i les inscripcions es poden fer a través del web del Club Tennis Taula Olot.

x