Olot acollirà la primera edició de la Supercopa catalana de rugbi i es podrà seguir per Olot TV

Olot viurà dissabte el millor espectacle que pot oferir avui dia el rugbi català per Festes del Tura. La capital garrotxina ha estat l’escollida per acollir la Supercopa Catalana, que enfrontarà als dos millors clubs del país, la Santboiana i el Barça. És la primera vegada que s’organitza aquesta competició, i la podran veure per Olot Televisió a partir de les 15.30 de dissabte.

El rugbi es va obrint pas de nou a Catalunya, i Olot serà a la primera línia d’una nova iniciativa per difondre l’esport al nostre país. La Federació Catalana organitza per primera vegada la Supercopa, la competició que enfrontarà a la Santboiana i el Barça pel primer títol de la temporada. Són els dos clubs amb més història del rugbi català, impulsors de l’esport a tot l’estat, i els de Sant Boi tenen l’al·licient garrotxí de comptar a les seves files amb l’olotí Quim Delgà. Aquest partit es podrà viure en directe a l’Estadi Municipal d’Atletisme de la ciutat, al Parc Atlètic dels Tossols, el proper dissabte 8 de setembre a les 12 del migdia; a més, a partir de dos quarts de quatre de la tarda es repetirà el partit en diferit per les pantalles d’Olot Televisió. D’altra banda, a les quatre del mateix dissabte arrencarà el triangular Ciutat d’Olot, el tradicional torneig de rugbi que es celebra per Festes del Tura. En aquesta ocasió, hi prendran part els filials de Santboiana i Barça, que s’enfrontaran al Garrotxa Banyoles.

x