El President de la Generalitat Quim Torra visita Olot en l’inici de les Festes del Tura

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest divendres a la tarda Olot coïncidint amb l’inici de les festes del Tura.

Torra que ha visitat l’espai Barberí on ha pogut fer un recorregut per les instal.lacions abans d’assistir al Cant de Salve en homenatge a la Mare de Déu del Tura i al Pregó de Festes. Torra ha agraït molt la possibilitat de visitar la ciutat d’Olot en una data tant especial com és l’inici de les festes. Torra ha remarcat la fortalesa del país i ha posat Olot  com a exemple clar projecció internacional.

Quim Torra, President de la Generalitat: ” Penso que aquest és el país que volem. Un país que des d’Olot o qualsevol altre punt de Catalunya,  siguem capaços de projectar-nos internacionalment a través dels nostres artistes i sobretot ara més que mai”

El President s’ha referit també a les polèmiques declaracions que ha fet aquest matí el líder de Ciutadans al programa matinal de la televisió pública acusant-la de mentir i de ser un aparell de propaganda separatista.

Quim Torra, President de la Generalitat:”Jo respecto totalment i absolutament els professionals que fan la seva feina. A mi em costaria molt de fer les manifestacions que ha fet el senyor Rivera, bàsicament per que penso que hem de permetre i sobre tot als mitjans de comunicació que fassin la seva feina, que opinin, que critiquin, que expossin els seus punts de vista. Tot el meu respecte als professionals de TV3 i de tots els periodistes”

Acte seguit Torra ha assistit al pregó de les Festes del Tura passant abans per el tradicional l’homenatge i ofrena que es fa a la Verge del Tura per part de les autoritat i colles olotines.