La Unió Esportiva Olot vol allargar la ratxa positiva i crida a l’afició a omplir l’estadi per Festes del Tura

La Unió Esportiva Olot disputarà aquest dissabte, en plenes Festes del Tura, el partit corresponent a la tercera jornada de lliga, contra el Llevant B. Els jugadors de Raúl Garrido volen continuar amb la bona ratxat de resultats en aquest inici de temporada, situats a  la part alta de la taula amb quatre punts dels sis possibles.

Quina millor manera hi pot haver de celebrar les Festes del Tura que amb una victòria de la Unió Esportiva Olot a casa. Aquest és el repte que afrontaran els jugadors de Raúl Garrido aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda a l’Estadi Municipal.

Al davant hi tindran un dels equips filials de la categoria, el Llevant B, que com tot equip filial, plegat de jugadors joves, és molt imprevisible saber quin tipus de partit et pots trobar.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: “Estan treballant bé totes les categories inferiors i serà difícil perquè tenen jugadors que els han pretès equips com la Juventus.”

Després de guanyar fa una setmana a Montilivi, la UE Olot, intentarà aprofitar una oportunitat històrica, i començar com mai així de bé, una temporada a la categoria de bronze.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: “Jo crec que tenim una oportunitat, Una oportunitat històrica, que segurament mai s’ha donat al club.”

Pel que fa l’eufòria d’aquest bon inici de temporada, el tècnic valencià es va mostrar animat però a la vegada cautelós.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: ”Els dos partits els hem pogut guanyar i els hem pogut perdre. Per tant, la línia és molt fina. Els petits detalls i està despert i conscient del que fas ens ajudarà a que la pilota caigui del nostre costat.”

Quant a la plantilla, l’entrenador va insistir que cap jugador té la titularitat assegurada, i que els nouvinguts s’estan adaptant bé, però per alguns, com és el cas de Jaume Pol, encara no ha arribat el moment de debutar. Pel que fa a baixes, Cosme es troba en la fase final de la recuperació. Finalment va demanar a l’afició que ompli el camp perquè sigui una festa de veritat

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: ”M’agradaria que fos una festa, i perquè sigui una festa hi hem de ser tots. Una festa amb poca gent no funciona… Que aconseguim arribar als 1.500 [espectadors].”

Així només faltarà esperar que arribi dissabte, i que la ressaca de festes es tradueixi també en ressaca de victòries per la UE Olot.

x