Olot Televisió comença aquest divendres la programació especial de les festes del Tura amb cinc retransmissions en directe

Aquest divendres arrenquen les festes del Tura d’Olot. Fins dimarts vinent s’han programat cinc dies i quatre nits amb activitats per a totes les edats. Enguany la festa major de la capital de la Garrotxa acabarà coincidint amb l’11 de Setembre, la Diada de Catalunya. Com és habitual Olot Televisió farà un seguiment especial dels principals actes i donarà en directe els més destacats.

El seguit de retransmissions en directe començaran aquest mateix vespre, a les 21h, amb el pregó de les festes del Tura a càrrec de la colla La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, que enguany compleix 25 anys. Amb la locució de la periodista Paula Núñez podran veure un pregó que tindrà diversos ingredients propis del carnaval. El plat fort dels directes serà aquest dissabte dia 8 de setembre, dia de la Mare de Déu del Tura, patrona d’Olot. A les 12h del migdia s’emetrà el tradicional ball dels gegants, nans i cavallets. Albert Brosa i Paula Núñez estaran al capdavant de la retransmissió que també comptarà amb la participació de l’exgeganter Jordi Casas, que explicarà tots els detalls de cada ball. A les 15h s’oferirà la retransmissió, en diferit, del partit de Supercopa catalana de rugbi entre la Santboiana i el Barça. I a partir de les 17.30 el programa La Diada donarà en directe la diada castellera de festes dels Xerrics d’Olot. El programa es podrà veure, també, a través de les televisions adherides a La Xarxa i també pel portal Xala.cat.
L’últim dels directes serà dimarts vinent, 11 de setembre, amb la retransmissió de l’espectacle pirotècnic que donarà per finalitzades les festes d’aquest any.
A més cada dia a Les Notícies podran veure un resum dels actes més destacats de cada dia. Olot Televisió cobrirà prop de 25 actes per apropar la festa major d’Olot a tots els telespectadors i, com diu l’eslògan de la cadena, poder viure les festes dues vegades, al carrer i a Olot TV.

x