La UE Olot segueix sense perdre aquesta temporada empatant en un dia festiu contra l’Atlètic Llevant (2-2)

Jornada festiva a Olot en el si de les festes del Tura i un ambient escalfat al camp de l’Olot per rebre a l’Atlètic Llevant. El conjunt de Garrido ha començat encaixant el primer gol de Joan en el minut 20 de la primera part. Els primer 25 minuts ha costat veure a l’Olot amb força i ocasions a porteria n li han faltat. Un partit d’infart en un estadi ple tot i ser en plenes festes.

Al minut 22 arribava el segon gol del Llevant, marcat per Blesa que deixava encara més KO als Olotins. No ha estat fins al minut 43 de la primera part que Marc Mas de penal marcava el primer gol que donava oxígen al conjunt i esperances als seguidors. A la segona part s’ha vist un Olot amb més força, amb mes ganes de mirar a porteria, tot i això no arribaria l’empat a 2 fins al minut 57 de la segona part. Un gol de Bernils.
El Conjunt visitant entrenat per Luis Garcia ha vist com havia de jugar amb una peça menys per l’expulsió d’Àlvaro a la primera part. Tot i lluitar fins al final del partit, no ha estat possible aconseguir els tres punts. Malgrat això l’Olot continua sense perdre aquesta temporada.

Deixa un comentari