L’ANC Olot entrega el ‘Pin de la victòria’ al president Quim Torra durant la seva visita a Olot

Just abans que comencés la cercavila de les Festes del Tura el president de la Generalitat, Quim Torra, ha compartit uns minuts amb els representants de l’ANC Olot. L’entitat sobiranista li ha fet entrega del ‘Pin de la victòria’ i el president se l’ha posat ràpidament mentre pronunciava les paraules “Lluitarem i guanyarem” i “no ens aturarem fins aconseguir-ho”. El pin és una reproducció del quart llaç del grup escultòric i vol transmetre el missatge que la victòria és un objectiu però sobretot un estat d’ànim i una voluntat. A la fotografia, de l’ANC Olot, es pot veure el moment que s’imposa el pin al president Quim Torra.

Tot això passava en un escenari especial, el del ‘Jardí groc’ i l’escultura ‘Llibertat’, situats als jardinets de l’església de Sant Esteve d’Olot i que vol homenatjar als presos i exiliats polítics. Torra ha afegit que aquesta és “una situació lamentable ja d’entrada per humanitat, més enllà dels colors polítics”.

x