El festival de patinatge artístic de les festes del Tura dóna el tret de sortida a la nova temporada

El pavelló poliesportiu d’Olot ple de gom a gom, una vegada més, i a punt per veure el festival de patinatge del CPA Olot,  que dóna el tret de sortida a la nova temporada del club. El festival ha començat amb una entrega de diplomes de l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, per fer un reconeixement al grup de xou que es va proclamar campió d’Europa.

La tarda va ser un autèntic festival i una exhibició. Un total de quinze actuacions, entre grups, parelles i individuals, que no han deixat indiferent a ningú i que ha demostrat que el CPA Olot es troba en un dels millors moments de la seva història. Des dels més petits, amb una actuació de somnis, fins a les més grans, han fet aplaudir al públic que estava totalment entregat.

Sobre les quatre rodes els patinadors i patinadores han mostrat durant les coreografies totes les habilitats, i sobretot totes les tècniques que dominen. Els salts, les voltes, la interpretació i sobretot l’estil, han estat els protagonistes del festival.

Aquesta setmana comença la temporada 2018-2019 del club, amb un total de 200 patinadores, i que pretén seguir el ritme, i com no pot ser d’una altra manera, conservar el nivell.

Josep Sagués, president del Club Patinatge Artístic Olot: La nova temporada es presenta amb moltes novetats, i molt interessants, continuant amb la tònica que venim fent fins ara, amb un gir cap els inicis.

Durant el festival s’ha pogut veure per última vegada la coreografia de les campiones mundials, el ‘Sóc innocent’, amb un final emocionant i una ovació per a les patinadores.

Deixa un comentari