Èxit rotund del taller infantil dedicat a la faràndula d’Olot, el Farandula’t

Una cinquantena de nens han participat a la tercera edició del taller infantil de la faràndula. L’espai Carica-tura, a la Plaça del mig, ha estat l’epicentre de les activitats infantils de les festes del tura, tot i no haver-se acabat del tot les obres.

Repartits en dos tallers els nens i nenes han pogut construir el seu propi cavallet de la faràndula per segon any consecutiu.

Tavi Algueró, director de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot: Aquesta es la tercera edició, el primer any vam fer un cabeçut, amb un resultat molt bo. Aquest any repetim perquè molta gent va quedar fora del taller l’any passat.

La cua, els ulls els adornaments del cabell i fins i tot la regna són algunes de les peces que partir de cartons, cartolines cintes i colors els petits, i no tant petits, van haver de retallar pintar i enganxar.

A partir de les explicacions que els monitors de l’escola municipal d’expressió van anar donant, pas a pas i poc a poc els cavalls van agafar forma.

Tavi Algueró, president de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot: És com un monatble, han de retallar a partir de peces mig fetes, i anem donant instruccionsi els anem guiant els cinc monitors.

Una de les condicions per participar al taller era anar acompanyat d’un adult i de fet, a molts d’ells els ha tocat treballar una mica més del compte. I és que entre tisora i tisora els més petits es despitaven.