La Santjoanenca guanya el primer premi de la Batalla de les flors

La Santjoanenca s’ha endut el primer premi de la batalla de les flors amb una carrossa que enguany han dedicat a la faràndula: el lligamosques i el conte del ram de la gegantesa.

Jordi Montoliu membre de l’associació Santjoanenca: Estem molt contents. Per nosaltres participar a la Batalla de les flors és formar part de les festes del Tura i és molt important.

El segon premi ha estat pels més juganers, l’Associació Cultural i sardanista Flor de fajol; una carrossa plena de colors i de canalla. En tercera posició un premi de celebració perquè ha estat per la Jove Associació Cultural i sardanista Flor de fajol, que enguany compleix els 40 anys.

Enguany com a tret diferencial el quart premi ha estat un empat, així doncs dues associacions s’han endut el reconeixement per la 4a posició. Per una banda la Penya Blaugrana Almogàvers garrotxins, amb els picapedres, i per l’altra, la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la roca, sota el títol: més cabeçuts que la carnavalesca.

Una batalla que ha doblat les expectatives, enguany hi ha participat 12 carrosses, el doble que l’any anterior.

Josep Andrès, president del CIT: N’hem de fer una valoració molt positiva per dos motius, per una banda, hem doblat la participació, l’any anterior van ser sis carrosses i enguany n’hi han hagut 12, i per altra banda, la participació ha estat de molta qualitat.

La festa entre flors i el confeti l’han gaudit des dels més petits fins els més grans, omplint la plaça Clarà de colors.

 

Deixa un comentari