Els olotins Joan Busquet i Marià Clavell aconsegueixen el bronze a la Champions League de Horseball amb el Malla

Els olotins Joan Busquet i Marià Clavell han aconseguit el bronze aquest passat cap de setmana a la Champions League de Horseball que es disputava a la ciutat belga de Moorsele, amb el seu equip, el Horseball Malla Club d’Osona. Ho van fer després de derrotar l’equip portuguès de La Quinta de Figueira per un contundent 12 a 4.

El Malla va exhibir un joc seriós i sense errades destacables durant tot el campionat. Això li va permetre guanyar el London Blacks als quarts de final també per un ampli resultat de 12 a 5. A semifinals, però, va trobar-se el Caramel de Bèlgica, l’equip que en el campionat ha estat capaç de descavalcar al CEEC de Cardedeu, campió a la passada edició i amb sis títols a les seves vitrines, que en aquesta ocasió s’ha hagut de conformar amb la cinquena plaça. El partit entre el Malla i el Caramel va estar molt igualat i només es va decidir per petits detalls al final del matx. En acabar, una derrota per la mínima, 8 a 7, va obligar el Malla a lluitar per la tercera plaça.

A nivell individual, Marià Clavell va recollir el trofeu de màxim golejador del campionat, amb 11 gols. El bronze aconseguit amb el Malla suposa la desena medalla aconseguida per l’olotí a la Champions League, després d’aconseguir set com a jugador i tres com a entrenador. Per a Joan Busquet, aquesta ha estat la primera medalla aconseguida a la competició.