La Principal de la Bisbal omple la plaça en el concert de Festa Major d’Olot

Des de l’arena, una mica alçats, a una taula de bar, prenent un cafè, o directament dret. De totes aquestes maneres es va poder viure ahir el concert de festa major a càrrec de la Principal de la Bisbal.

Centenars de persones van omplir la plaça major en plena tarda per gaudir d’una de les activitats pensades pels més grans i un clàssic de Festes del Tura.

 Francesc Cassú, director la Principal de la Bisbal: “Arribar una hora i mitja abans i ja veure la plaça plena ja demostra, una mica, el grau d’implicació que tothom té.”

El bon dia i el sol van animar a més d’un que passava pel carrer, a quedar-se i gaudir del repertori divers que va oferir la Principal de la Bisbal, que no era, ni de bon tros, la primera vegada que actuava a Olot per Festes del Tura.

Francesc Cassú, director Principal de la Bisbal: “Són inevitables les catalanes del final, això no ho traiem mai de repertori perquè en les demanen i perquè si no les toquéssim ens ho retraurien. I la resta de concert sí que cada any és nou, cada any el canviem de dalt a baix. Pe`ro és evident que els catalanes més nostrades hi ha de ser: el ‘Girona m’enamora’, el ‘Santa espina’, el cant de la senyera…”

Cadires per a gairebé tothom, música i diversió, des de la tranquil·litat, asseguts i ben posats.

Llorença Alberca, espectadora: “Vaig venir l’any passat i aquesta hora ja hi havia lloc a davant, però aquest any no n’he trobat!”

 

Ramon Parnau, espectador: “Per compartir la festa amb la gent d’Olot i perquè m’agrada molt la música. A mi de la Bisbal m’agrada gairebé tot, soc un ‘bisbalòfol’, jo.”

Amb la parella, amb amics o amb desconeguts, els quals t’has trobat al cantó de la teva cadira, o quan vas per prendre lloc; a la plaça tot s’hi val per escoltar les cançons que ofereix la cobla:

En definitiva, una penúltima tarda de Festes del Tura per relaxar-se, i per agafar forces per fer l’esprint final d’aquestes Festes del Tura.