Els Tortellinis diuen adéu als escenaris amb un emotiu concert al Firal d’Olot

Amb un concert multitudinari a casa. Així és com els Tortellinis s’han acomiadat del seu públic després d’onze anys. Les cançons del grup de Tortellà van sonar aquest dilluns per darrera vegada en el marc de les Festes del Tura d’Olot, un dels escenaris que els ha vist créixer. Va ser l’última parada de la gira ‘Lluny d’aquí’ que va començar al mes de maig.

Un públic entregat va cantar i ballar les cançons de En un racó del món, el primer disc professional del projecte musical que van engegar fa onze anys Nil Gallego, Martí Ollé i Martí i Ferran Reig. La nostàlgia del comiat es respirava en tot moment al Firal d’Olot, que va viure un dels seus instants més emotius amb la cançó Deixa’m dir-te.

Nil Gallego, cantant Tortellinis: “Ha estat un dels concerts més emotius que hem viscut mai, ens n’emportem un gran record. No podem mostrar res més que apreci a tota aquesta gent que sempre hi ha sigut. Moltes gràcies, seguirem sempre fent música. Ha estat un projecte molt guai gràcies a tota aquesta gent que hi ha posat un granet de sorra per fer-lo possible”

Un agraïment als seus seguidors que els membres del grup van voler immortalitzar amb una fotografia de família, l’última imatge dels Tortellinis sobre un escenari. Molt aviat, però, seguiran fent música des del racó del món que els va unir ja fa més d’una dècada.

x