El curs comença amb dos grups més de primer d’ESO en dos instituts de la Garrotxa

A Secundària, 1300 alumnes han tornat avui a les aules garrotxines. Aquest curs 2017-2018 hi haurà dos grups més d’ESO respecte l’any passat, que s’han ubicat a l’Institut Bosc de la Coma i el Montsacopa d’Olot. Tot i això, la matrícula a aquests grups segueix oberta i les places poden variar durant el curs.

 

El primer dia del curs 2018-2019 a l’Institut Bosc de la Coma d’Olot ha començat amb diverses sessions de benvinguda a la sala d’actes per als més de 500 alumnes d’ESO que acull el centre. A les aules, les primeres tutories i anotacions a l’agenda.

Un total de 2.016 nois i noies han tornat avui a les aules garrotxines. Les matriculacions segueixen obertes, i s’ha de destacar l’increment d’estudiants que s’ha viscut al primer curs d’ESO, amb 54 més. L’institut Bosc de la Coma és un dels dos centres olotins que ha assumit una nova línia per tal de fer-hi front.

Marc Nicolau, director de l’Institut Bosc de la Coma: “Organitzativament és un hàndicap per espais. Teníem una aula lliure d’un mòdul prefabricat, i hem pogut ubicar el grup gràcies a aquest fet, després que ens l’atorgués el Departament d’Ensenyament”.

El Bosc de la Coma no és l’únic que ha hagut d’ampliar la seva capacitat. El Departament d’Ensenyament també ha atorgat una línia més a l’Institut Montsacopa d’Olot, que des d’aquest curs disposa, a més, del servei de Suport Inclusiu d’Escolarització Intensiva, per atendre a alumnes amb dificultats d’aprenentatge.

 

Deixa un comentari