Tres centres eqüestres garrotxins participaran al Dia a Cavall que organitza ADRINOC

Tres centres eqüestres de la Garrotxa, concretament de la Vall d’en Bas, la Vall de Bianya i Santa Pau, participen aquest diumenge a la segona edició del Dia a Cavall. Durant tota la jornada petits i grans podran gaudir de assejades, tallers pedagògics i activitats diverses per introduïr-se en l’univers d’aquest animal.

El proper diumenge 16 de setembre, ADRINOC organitza la segona edició del Dia a Cavall, una jornada lúdico-festiva en la qual diferents centres eqüestres de tota Catalunya obriran les seves portes de manera voluntària i gratuïta amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer al públic en general el món dels cavalls i els ponis.
Aquest any, com a novetat, es sumen a la iniciativa centres d’arreu del territori català, animats per l’èxit de públic que va suposar la primera edició. La jornada festiva té un format únic per a tots els centres, però amb petites modificacions per així poder conèixer la seva riquesa i diversitat:

Jordi Terradas, Gerent d’ADRINOC: “per  a la comarca de la Garrotxa representa donar a conèxier, visibilitzar aquest tipus d’activitat totalment sostenible i que te una vessant molt social i terapèutica dels centres que hi ha. En aquest cas hi ha 4 centres que han volgut participar en aquestes jornades”.

Al matí hi haurà passejades gratuïtes en poni i cavall i tallers pedagògics sobre el món del cavall: persones adultes i infants faran un “tastet” del què significa muntar i poder viure de primera mà quines sensacions es tenen en entrar en contacte amb ells.
Els tallers pedagògics serviran per introduir-se en aquest món tot responent curiositats: Com ara preguntar-se si els cavalls parlen o com dormen. Al migdia demostracions de diferents disciplines o activitats per gaudir dels vincles que s’estableixen entre cavalls, els genets i amazones. Cada centre realitzarà una o diverses demostracions com esportives, de salt, de doma clàssica o horseball.

El centre de La Vall – Puigpardines, a La Vall d’en Bas, el Centre d’Equinoteràpia Marginera de la Bosa – La Vall de Bianya o el Ponis de la Garrotxa – Santa Pau son els 3 centres garrotxins que hi participaran.

Deixa un comentari