Bosc de Tosca i Sant Jaume de Llierca volen confirmar la seva bona arrencada a la lliga de Segona Catalana aquest cap de setmana

Dos equips garrotxins de la Segona Catalana esperen confirmar la seva bona dinàmica en la tercera jornada de competició: són el Sant Jaume de Llierca i el Bosc de Tosca, que busquen el ple de victòries. La jornada ens depara els següents duels.

Bosc de Tosca i Sant Jaume de Llierca volen assentar-se al capdavant de la classificació de Segona Catalana després de la seva bona arrencada a la lliga. Tots dos sumen els sis punts dels sis disputats fins al moment, i a la tercera jornada s’enfronten a rivals forts de la categoria. El Bosc de Tosca visita el camp del Can Gibert diumenge, a un quart de set de la tarda, i el Sant Jaume rep davant la seva afició l’Abadessenc, el dissabte a dos quarts de cinc. El Santa Pau, per la seva banda, vol confirmar la seva força com a local després de guanyar el seu primer partit a la categoria, i repeteix davant l’afició groc-i-negra dissabte a les sis de la tarda. En canvi, qui necessita començar a puntuar és el Besalú, que rep dissabte a casa a les cinc de la tarda al Guíxols, un dels possibles equips forts de la divisió. A la Tercera Catalana, Les Planes rep el Comacros, l’Hostoles juga a casa contra el Fontcoberta, el Sant Esteve i el Santjoanenc volen revertir la seva dinàmica, i el Sant Privat visita el camp del Celrà. A la Quarta Catalana La Canya rep el Bonmatí i el Castellfollit el Ripoll, l’Atlètic Olot, Les Preses, el Sant Roc i el Joanetes visiten respectivament el Serinyà, el Sant Miquel de Campmajor, el Camós i l’Abadessenc B, i es viurà el derbi entre el Montagut i el Sant Pere Màrtir. I al futbol femení, la Unió Esportiva Olot arrenca la temporada: ho fa a les instal·lacions del Morrot, on dissabte competirà contra el Palautordera a un quart de set de la tarda pels tres primers punts del curs.