El Club Hoquei Olot escalfa motors per a la nova temporada sense gaires novetats en la plantilla

A pocs dies per que s’estreni la nova temporada el Club Hoquei Olot n’ultima els detalls. Tot i que hi haurà pocs canvis en l’equip s’incorporen Marc Part, que arriba del Manlleu i Blas com a segon porter procedent d’Argentina. Les claus de la temporada seran mantenir satisfeta l’afició cap a l’equip que a anat en augment i mantenir el mateix joc que tant bons fruits ha donat a l’equip.

 El primer equip del Club Hoquei Olot prepara la nova temporada després d’aconseguir arribar al play-off pel títol d’ascens de Nacional Catalana. Un dels propòsits del club és fer créixer i consolidar el projecte. Es per això que no hi haurà gaires canvis en la plantilla a excepció d’un parell d’incorporacions: Marc Prat que torna a casa després de passar els últims 3 anys al Manlleu i el porter argentí Blas.

Des del club és vol remarcar el tret d’apostar per gent de la casa per al primer equip.

Insert Miki Ràfols, Entrenador del Club Hoquei Olot: “no es que apostem per gent de la casa per què no tenim més remei, si no per que te el nivell per jugar. Ho van demostrar l’any passat i aquest any l’hem millorat amb la incorporació d’en Marc”.

Després d’arribar al play off pel títol d’ascens de Nacional Catalana la temporada passada, per al tècnic fixar-se objectius és complicat però no impossible.

Insert Miki Ràfols, Entrenador del Club Hoquei Olot: “coneixent el format d’aquesta Nacional Catalana de l’any passat, és un format complicat. No et pots marcar objectius a llarg plaç per tant el primer és molt clar: quedar dels quatre primers ena questa primera fase, per tant en aquests 14 primers partits quedar dels 4 primers que això ens permetria en cas d’aconseguir-ho jugar una segona fase que ens podriem classificar directament per als play-off”.

Els olotins es preparen per a una temporada amb grans reptes al davant i apostant pel talent de casa en un equip pràcticament garrotxí.