L’expolític olotí Pere Macias és nomenat nou coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya

L’exalcalde d’Olot, Pere Macias, ha sigut nomenat nou coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya. Aquest és un nou càrrec que ha creat el Ministeri de Foment i té com a objectiu actualitzar la planificació de les actuacions a Rodalies de Catalunya.

El govern espanyol ha proposat el polític i enginyer olotí Pere Macias nou coordinador del pla de rodalies de Catalunya. Aquest és un nou càrrec creat pel Ministeri de Foment, que té com a objectiu actualitzar la planificació estratègica dels plans d’actuació de Rodalies de Catalunya.

Segons una piulada del mateix Macias a Twitter, la millora del servei ferroviari era una reivindicació que feia anys que promovia, i que ara te la oportunitat de coordinar el repte per tal de millorar el servei dels usuaris. La feina que durà a terme Macias serà coordinar les tasques de renovació de la planificació entre Adif i Renfe, a més dels posteriors plans d’actuació.

L’exconseller de Política Territorial i Obres públiques en l’època de Convergència i Unió, presideix la Fundació del Cercle d’Infraestructures i ha estat defensant, durant molts anys, les polítiques territorials i obres públiques de Catalunya al Congrés dels Diputats. Ara li ve un repte de molta embargadora per endavant, donades les múltiples promeses que s’han fet els últims anys en matèria d’infraestructures ferroviàries.