Tortellà presenta un projecte per habilitar un aparcament municipal d’autocaravanes al municipi

Tortellà vol tenir un aparcament adaptat per a autocaravanes. L’Ajuntament ha presentat un projecte al Ministeri de Foment per tal d’aconseguir ajuts per dur-lo a terme. L’adaptació de l’espai tindria un cost de 24.000 euros, i hi hauria capacitat per a set vehicles.

Tot i que el turisme familiar creix a la Garrotxa, encara no hi ha cap opció per tal que les autocaravanes puguin pernoctar i fer les càrregues d’aigua i electricitat de forma pública. Santa Pau vol tenir una àrea d’aquestes característiques, i ara Tortellà també en vol fer una. Estaria situat prop de la piscina municipal, i tindria una capacitat per a set vehicles, que gaudirien de 72 hores per estar a l’aparcament amb la possibilitat de fer tots els canvis necessaris per l’ús de l’autocaravana.

Rafel Domínguez, alcalde de Tortellà: “És un espai com hi ha a tot arreu: si fas servir els serveis que t’oferim, pagues per aquests serveis, i si no els fas servir no et cobrarem res.”

L’equip de govern va incloure aquesta proposta al seu programa electoral, i ara ha presentat un projecte al Ministeri de Foment per tal d’aconseguir la meitat dels 24.000 euros previstos per a adaptar la zona. L’objectiu final és atraure un turisme de qualitat a Tortellà i regular la problemàtica que comporta la presència dels vehicles en altres punts del municipi.

Rafel Domínguez, alcalde de Tortellà: “Regularem la gent que ve amb autocaravanes, i és una manera de potenciar un turisme familiar important per a la zona.”

S’espera que l’obra es pugui dur a terme tant aviat com hi hagi una resolució sobre la petició de la subvenció a Foment.