La Conselleria de Treball, Afers socials i Famílies reafirma la seva voluntat de seguir donant suport en la reforma de la residència de Sant Jaume d’Olot

El Conseller de Treball, Afers socials i Famílies, Chakir el Homrani ha visitat aquest divendres al migdia la Residència de Sant Jaume. El Conseller ha assegurat que la Generalitat mantindrà la estreta col.laboració amb l’ajuntament per seguir amb la segona fase de remodelació de la residència.

El Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani ha visitat aquest divendres la Garrotxa. Homranhi ha passat a visitar la finalització de la primera fase d’obres de la Residència de Sant Jaume d’Olot. En arribar i fer una primera visita, el Homranih, ha firmat el llibre d’honor de l’Ajuntament d’Olot. Acompanyat de l’Alcalde Josep Maria Corominas, el Conseller ha fet una valoració posititva de les reformes i ha refermat la voluntat de seguir col.laborant des de la conselleria per tal de portar a terme la segona fase d’obres. Però alerta que s’ha de diversificar encara més l’atenció personalitzada.

Chakir el Homrani, Conseller de Treball, Afers socials i Famílies: “He pogut dir a l’alcalde que no han de patir que mantindrem la col.laboració que hem tingut i el finançament que hem tingut de cara que puguin iniciar la segona fase d’obres de la remodelació de la Residència, sempre entorn en aquest aspecte que m’agrada molt situar que és una continuïtat a l’entorn del treball que va fer la Consellera Bassa  que és que hem de tenir una resposta diversa per que la nostra gent gran és diversa”.

L’alcalde d’Olot Josep Mª Corominas ha destacat que la finalització de les obres d ela primera fase serviran per una atenció més personalitzada a cada resident.

Josep Mª Corominas, Alcalde d’Olot: “La remodelació que estem fent de la residència amb aquell miodel que us hem explicat moltes vegades centrat en la persona i en la que tenim ja una primera fase a punt  per a ser ocupada i amb un projecte molt interessant que estic segur tirarem endavant”.

En matèria d’ocupació l’alcalde d’Olot s’ha felicitat de les bones dades d’atur a la comarca en comparació a la resta del país i de la feina que s’està fent en matèria d’inserció del col.lectiu més vulnerable en el sector laboral

Josep Mª Corominas, Alcalde d’Olot: “Els temes d’Ocupació,  som una comarca amb index d’atur boníssim en comparació amb la situació global del país. I sobretot amb el col.lectiu de risc que hem aconseguit que un 75% de la ocupació en les empreses sigui dels desocupats als que hem acompanyat”.

En aquest sentit el conseller de treball asumptres socials i família ha destacat que la Generalitat i la seva conselleria treballaran a fons aquest problema

Chakir el Homrani, Conseller de Treball, Afers socials i Famílies: “tenim un 30% dels aturats del país que son de llarga durada i necessitem fer treballs específics.

L’alcalde ha mostrat totes les instal.lacions de la residència al conseller i ha avançat les millores que es portaran a terme en la segona fase en matèria de seguretat i millora estètica.