Aquest dissabte arriba el 13è Memorial Enric Rodà del CEF Bosc de Tosca

Un any més, a les instal·lacions de l’escola de Futbol Bosc de Tosca es durà a terme el Memorial Enric Rodà, torneig de futbol set en categoria aleví. Serà aquest dissabte i hi participaran vint equips, de la talla del barça, el Madrid, l’Espanyol i el Girona, entre altres.

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca celebrarà aquest dissabte una nova edició del Memorial Enric Rodà de futbol set aleví, que enguany arriba a la tretzena edició i comptarà amb equips de gran nivell.

Lluís Guilleumes, secretari CEF Bosc de Tosca: “El fet de venir el Madrid A. L’any passat va venir el Barça C, aquest any ens han dit que vindria el primer equip. Tot és un lligam per tal d’augmentar qualitat. La Damm, també és un referent, l’Espanyol, el Girona. Aquest any ja no només hi ha equips de Girona i Barcelona, també en venen de Tarragona.”

Vint equips estaran dividits en quatre grups i jugaran una lligueta, el resultat de la qual conformaran les eliminatòries or, plata i bronze. L’objectiu del torneig és contribuir en el desenvolupament futbolístic i personal dels joves que hi participen, a més d’establir contactes amb altres equips.

Xevi Cros, president CEF Bosc de Tosca: ”Creiem que lògicament som un club esportiu, però també eduquem els nens i fem que sumin experiències, que creiem que és molt important. A més, també estem agermanats amb un equip francès.”

El memorial començarà a dos quarts de deu del matí i acabarà a dos quarts de vuit del vespre. Enguany el club celebra el seu 40è aniversari, i ho farà estrenant indumentàries.