La Generalitat hauria informat Maià de Montcal amb antelació de l’arribada dels menors tutelats, segons el Conseller Chakir El Homrani

El conseller Chakir El Homrani s’ha referit a l’arribada sobre els menors immigrants tutelats de Maià de Montcal durant la inauguració oficial de la residència de ‘El Mirador del Puigsacalm’. El Conseller demana diàleg entre les administracions per tal de solucionar la situació d’emergència que viu el país amb aquest tema, després de la rebuda de més d’un miler de joves a Catalunya durant l’estiu. Sobre l’obertura del centre de Maià, El Homrani també afirma que havien avisat amb antelació a l’Ajuntament de l’arribada dels joves al municipi.

Chakir El Homrani, Conseller d’Afers Socials de la Generalitat de Catalunya: “La Conselleria sempre dóna informació. Ja ho hem parlat amb l’alcalde de Maià de Montcal. La informació sobre l’arribada dels menors ja la tenia, ho puc garantir”

Deixa un comentari