La UE Olot visita el Conquense, un desconegut però en ratxa

Aquest cap de setmana la Unió Esportiva Olot s’enfrontarà al Conquense, l’equip revelació de la lliga. El partit suposa el desplaçament més llarg que farà l’Olot durant la temporada, i és per això que marxaran amb temps per fer un últim entrenament abans del partit a Tarragona.

La Unió Esportiva Olot es prepara per fer el desplaçament més llarg de la temporada, al camp del desconegut i sorprenent Conquense, un recent ascendit a la categoria que després de tres jornades van segons a la classificació

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “És un rival que mirant la classificació ja et diu el nivell que té. Porta tres partits i té set punts”. “Pot jugar a diferents registres. L’he vist sent protagonista amb la pilota, i també és protagonista fent transicions molt ràpides. L’altre dia a Peralada es va saber defensar molt bé. Però a casa, a través d’un atac més posicional és més directe”

Els jugadors de Raúl Garrido tampoc arriben malament al partit, sisens a la taula i amb la lliçó apresa del partit de la setmana passada, amb un mal inici però amb un final que ben a punt va estar de donar-los els tres punts.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “L’altre dia no vam sortir bé. Jo també assumeixo la meva part de culpa, que és molta, perquè potser podíem haver preparat  aquest inici d’una altra manera, però jo crec que ens serveix de lliçó, i per competir bé hem d’aprendre tot els que ens va passant. Jo sobretot estic molt content de la reacció que van tenir tots, tan cos tècnic, com jugadors, com l’afició.”

Tot així, el tècnic valencià ha explicat que el que va passar fa una setmana ha servit a l’equip per corregir errors i estar més atents durant els 90’, i que s’han d’agafar aquest tipus de situacions en positiu.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Jo crec que acabar el partit amb les sensacions que es van donar va ser molt positiu. Si haguéssim acabat el partit perdent o empatant però passant-ho malament  no, però acabant el partit mereixent guanyar i sobretot per la reacció física i anímica que van tenir, jo crec que és positiu.”

Garrido, però, segueix sense voler sentir a parlar dels play-offs i insistint que la realitat de la Unió Esportiva Olot és una altra, però sí reconeix que és el moment de sumar el màxim de punts possibles ara, per així no patir durant la temporada.

El partit contra el Conquense es jugarà aquest dissabte a les cinc de la tarda, i l’equip marxarà amb temps, per tal de poder descansar i realitzar un últim entrenament a Tarragona, abans del partit.

 

Deixa un comentari