L’Associació de Comerciants d’Olot veu el nou Firal com una nova oportunitat

L’Associació de comerciants d’Olot i els restauradors del passeig confien en què el Firal torni a ser molt aviat un pol d’atracció ara que ja gairebé s’han completat les obres. Segons han explicat els seus representants al programa La Finestra d’Olot Televisió la reforma era una obra necessària que representa una bona oportunitat.

Aquestes festes del Tura l’activitat ha tornat al Firal d’Olot després de més d’un any d’obres. Amb el passeig renovat, els bars han unificat l’estètica de les terrasses i ja s’han obert nous comerços com ara una gelateria i una pastisseria. A la banda del Teatre Principal, però, encara s’hi poden veure alguns locals desocupats, com l’emblemàtic bar Esport i almenys un que aviat abaixarà la persiana.

Tot i així el representant dels botiguers i els negocis de restauració de la zona es mostren il·lusionats amb aquesta nova etapa i confien que significarà un impuls a tots nivells.

Estan d’acord en què el nou espai obre noves possibilitats pel que fa als usos però creuen que cal tenir en compte tots els col·lectius que hi conviuen abans de fer qualsevol canvi.

En referència als locals buits que hi ha en aquest moment, el president de l’Associació de Comerciants s’ha mostrat convençut que és qüestió de temps que s’hi instal·lin nous negocis.

 

 

x