Olot tindrà des d’avui una nova sala d’art permanentment oberta al públic al nou Firal

Olot tindrà a partir d’avui una nova sala d’art permanentment oberta al bell mig del nou Firal. Es tracta de l’espai d’Àmbit Art de l’associació Àmbit Sant lluc d’Olot. La inauguració tindrà com a estrena l’exposició d’Antoni Tàpies sota el nom d’ “Antoni Tàpies: signes i estructures. L’estrena de la nova seu de l’associació els permetrà segui apostant pel talent garrotxí.

L’associació Àmbit Sant Lluc d’Olot que va començar la seva activitat l’estiu del 2016 comença una nova etapa. Canvia l’emplaçament de la seva seu i es traslladen al  reformat Firal, concretament al carrer sant Blay, 53 a can Constants.

Per a la ciutat d’Olot és una molt bona oportunitat tenir un espai d’art permanentment obert en un lloc emblemàtic

Àmbit Sant Lluc ha apostat per una exposició d’Antoni Tàpies titulada “Antoni Tàpies: signes i estructures” que s’inaugurarà precisament coincidint amb la posada en marxa del nou local.

Per a Àmbit Sant Lluc és una molt bona oportunitat l’estrena del nou local que els permetrà seguir apostant i fent confiança tot i el bon bagatge de l’anterior etapa en la antiga seu on els avalen les 13 exposicions presentades i diverses activitats portades a terme.

En l’exposició de Tàpies s’hi mostren una trentena d’obres gràfiques de diferents èpoques, formats i tècniques que permeten fer un recorregut de les diferents etapes de l’artista. S’hi ressegueix els signes i símbols com la creu, el més i menys o la A i la T o elements quotidians.

 

x