“Viu la Tardor a Sant Joan les Fonts” programa fins al desembre activitats per als més petits

Sant Joan les Fonts portarà a terme fins a finals d’any un grapat d’activitas pensades per als més petits de casa. El cicle Viu la Tardor a Sant Joan les Fonts dotarà al poble de lectura, titelles o teatre per gaudir en família. Les activitats son totes gratuïtes. Ahir va arrencar el cicle de la ma de Pep Puigdemont que va animar a la canalla a cantar i ballar.

Deixar enrere l’estiu i encetar les activitats de la tardor. Amb aquesta finalitat arriba a Sant Joan Les Fonts el “Viu la Tardor” amb una programació basada i pensada per a tota la família tenint especial interès en els més petits de casa.

Un a agenda d’activitats centrades en la cultura. Lectura, teatre o titelles faran les delícies dels nens en el seu temps lliure ara que ha arrencat el curs escolar

La posada en marxa del cicle d’activitats del viu la tardor a Sant Joan les fonts es va fer a la biblioteca i va tenir un convidat molt apreciat pels més menuts. En pep Puigdemont que va fer ballar i cantar als assistents. La bona acollida fa preveure una bona afluència de públic en les diferents activitats.

Els actes son gratuïts tot i que en alguns cal reserva prèvia que es pot fer a la mateixa biblioteca del municipi.  Hi haurà activitats com l’espectacle de titelles que es farà al Castell, la fumarola per als més petits a la Lluèrnia o el teatre al carrer que e sfarà al centre sociocultural

x