El conductor d’un turisme ha perdut la vida en xocar contra un arbre a la carretera GI-523 a Tortellà

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest divendres a la nit va morir el conductor d’un turisme en sortir de l’asfalt i xocar contra un arbre al punt quilomètric 2 de la GI-523 a Tortellà, en un tram urbà. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 22.10h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una sortida de via d’un turisme, que posteriorment va xocar contra un arbre. Com a conseqüència de la topada, el conductor del vehicle, un home de 53 anys i veí de Serinyà, va morir.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, que també va activar el servei de suport psicològic.