El CF Sant Jaume guanya l’Abadassenc i segueix a les primeres posicions de la classificació

El CF Sant Jaume va guanyar aquest cap de setmana a casa contra l’Abadassenc, per un còmode 3-1, que els deixa a la part més alta de la classificació i segueixen sense conèixer la derrota aquesta temporada.

Passen les setmanes i els CF Sant Jaume segueix donant bones sensacions a la lliga de segona catalana. Aquest dissabte va tornar a demostrar la seva força i intensitat i va tombar a un combatiu Abadassenc, que per molt intentar-ho no va poder fer res per evitar caure al camp del Sant Jaume, per un resultat de tres gols a un.

El Sant Jaume es va avançar ben aviat, al minut a dos, per mitjà d’Ibra, però poc després, al minut nou, els ripollesos reaccionaven, i posaven les taules al marcador.

Al minut 28 Èric Latorre va convertir un gol de falta que va donar ales a l’equip local, que ja només va mirar l’Abadasenc pel retrovisor. Amb el dos a un s’arribava al descans, i a la represa el sant Jaume remataria el partit, gràcies a un gol de David, que sentenciava el partit i confirmava el bon inici de temporada del Sant Jaume.

Amb aquesta victòria el Sant Jaume es col·loca segon a la classificació del grup primer de la segona catalana, empatat amb l’Escala, i ja espera, amb ganes, el derbi d’aquesta setmana contra el Bosc de Tosca, que tampoc ha començat malament la lliga. El partit es jugarà al camp del Bosc de Tosca dissabte 22 a les vuit del vespre.