La CUP decidirà properament si es presenta a les eleccions municipals

La CUP Olot es va reunir aquest dissabte en una assemblea general per analitzar la situació política municipal on destaquen les eleccions municipals del maig del 2019. El partit independentista es marca com a objectiu un govern de transformació que superi el bipartidisme.

La CUP va reunir-se aquest dissabte en una assemblea general oberta per tal de fer un anàlisi de la situació política a nivell municipal, valorar la tasca de la comissió insitucional on hi ha les tres regidors a l’ajuntament i decidir com encaren el nou curs polític.

La formació política considera que les pròximes eleccions municipals podrien ser les primeres en què el bipartidisme no sumés majoria absoluta. Així doncs, confien en què la situació política on històricament han dominat dos partits com PDeCAT i PSC es pugui acabar. També es posen com a objectiu treballar per fer viable un govern de transformació social.

Lluís Rubió: “L’assamblea de la CUP Olot ha decidit avui que treballarà perquè es creïn les condicions necessàries a la ciutat perquè s’acabi el bipartidisme en el govern i perquè aquest nou govern pugui ser de transformació social a Olot”.

El partit preveu començar un procés obert on tota la població de la ciutat pugui proposar i decidir quines persones formarien una possible llista electoral. Tot i això, la formació assembleària decidirà properament si els objectius marcats durant el desenvolupament de l’assamblea es duran a terme presentant-se a les eleccions municipals.

Lluís Rubió: “Properament decidirem si la CUP Olot es presenta a les eleccions. Avui no era un punt que estigués damunt de la taula. Però és una qüestió que decidirem molt avui. El temps és el que és i queden sis mesos per a les eleccions municipals”.

La CUP va obtenir 3 regidors les passades eleccions i van representar més de l’11% del total de vots, una xifra que estan decidits a superar. A partir del mes que ve, la formació política realitzarà assemblees mensuals obertes on retrà comptes de la feina que s’està fent. La propera serà el dissabte 6 d’octubre.