L’Hoquei Olot comença la lliga caient a casa contra el Juneda

El primer equip del Club Hoquei Olot va iniciar la lliga perdent contra el Club Hoquei Juneda. El conjunt olotí va desaprofitar la primera oportunitat a Nacional Catalana caient a casa per 1 a 4 gols.

Un debut que no era el somiat. El primer equip del Club Hoquei Olot va perdre a casa en la primera jornada de lliga contra el Club Hoquei Juneda. La formació groguenca no va ser capaç de superar un rival que va jugar una bona segona meitat.

L’Hoquei Olot va perdre aquest dissabte contra el Juneda, dues setmanes més tard d’haver empatat en pretemporada contra el Manlleu al torneig Ciutat d’Olot. El partit va ser molt igualat. Els dos conjunts van deixar mostra de la seva qualitat i van demostrar perquè són els rivals a batre a Nacional Catalana.

L’equip local va començar el matx amb força i es va avançar primer en el marcador. A més, va tenir moltes ocasions de gol que va desaprofitar. Al cap de pocs minuts, el conjunt de fora va empatar el partit. La primera meitat va acabar amb empat a 1.

La segona meitat va ser tot el contrari. L’Olot no aconseguia trobar-se còmode, i el Juneda ho va aprofitar per posar l’1 a 2 amb una falta directa. L’equip lleidatà aconseguia aturar les anades i vingudes de l’Olot, que no aconseguia batre la porteria visitant. Dos gols més van posar al conjunt olotí contra les cordes que va intentar sense èxit posar-se dins el partit.

Rubén Fernández, entrenador Juneda: “La veritat és que veníem aquí amb moltes precaucions perquè l’Olot sempre ens ha costat molt. Aquest any s’ha reforçat bé. Sabem que era un dels rivals a batre i fora de casa encara costa més. Molt satisfet per la victòria. Hem sabut patir, hem sabut fer el nostre joc i ens hem emportat el partit”.

 

Miquel Ràfols, entrenador Olot: “La intenció era sumar a casa. Sabem que a casa és important guanyar. Però la meva feina també és tenir el cap fred i no deixar-me portar només pels sentiments. Crec que a la primera meitat hem sigut bastant superiors. I és veritat que a la segona ens ha faltat un punt de físic, ja no hem estat tan frescos”.

L’equip espera no perdre l’embranzida que li va donar la temporada passada, quan l’Olot va jugar el play-off pel títol i l’ascens i, en un pavelló ple de seguidors, va competir de valent contra un Barça B que es va acabar emportant el títol. El pròxim combat serà al camp del Sentmenat, al Vallès Occidental.

x