El Barça guanya el 13è Torneig aleví de Futbol 7 de Bosc de Tosca

El Barça va ser el gran triomfador del 13è torneig aleví de futbol 7 de Bosc de Tosca, una competició que també recorda Enric Rodà, històric president del club presenc. L’esdeveniment va ser un èxit, amb la participació de vint equips, entre ells el Madrid, l’Espanyol, el Girona o una selecció japonesa.

 

La tretzena edició del Torneig aleví de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca Memorial Enric Rodà, que enguany coincidia amb el 40è aniversari del club presenc, es va preparar a consciència perquè fos la millor de la seva història. I l’organització ho confirma, si es té en compte el nivell dels equips participants i l’expectació que va generar la competició. Moltes persones es van apropar per veure la vintena de les formacions en joc dissabte a Les Preses, amb clubs com l’Espanyol, el Madrid, el Girona, el Barça, el Cluj -l’equip principal de Romania- o la selecció japonesa, entre altres. També hi va participar el conjunt aleví del Bosc de Tosca, que es va enfrontar al filial madridista en un partit que es va retransmetre en directe per Real Madrid Televisión, i on els grocs van viure tota una experiència inoblidable malgrat perdre per 5 a 0. Ja al vespre, es van anar desvetllant els guanyadors de la competició: en categoria de bronze, el primer classificat va ser el Premier Barcelona; en plata, el vencedor va ser l’escola de formació Aqua, en el mateix apartat on va caure el Bosc de Tosca. I en la divisió principal el gran guanyador va ser el Barça, que es va imposar al Cluj a la final per 1 a 0 després d’haver viscut tot un clàssic a les semifinals contra el Madrid.