El CTT Olot celebra la primera edició de l’Open Ciutat d’Olot

El CTT Olot va celebrar aquest dissabte la primera edició de l’Open Ciutat d’Olot. Una estrena que va superar les expectatives amb 116 participants, classificats segons la categoria infantil, preferent i absolut.

Un debut amb èxit que va superar totes les previsions i un Pavelló d’Esports sencer practicant un sol esport. El Club Tennis Taula va organitzar aquest dissabte la primera edició de l’Open Ciutat d’Olot. Els participants es van dividir segons la categoria infantil, preferent i absoluta.

La jornada va ser completa. La diada va començar a les 9 del matí amb la fase de grups de totes les categories. A la tarda, a les 14.30h van començar les eliminatòries. L’estrena del torneig va superar les expectatives de l’organització, amb 116 jugadors inscrits.

Enric Llagostera, president CTT Olot: “Ha sigut increïble. El dia ha sigut meravellós en tots els aspectes. De participació ha cobert les expectatives més grans que podíem tenir, 116 participants en la primera edició d’aquest torneig Ciutat d’Olot de tennis taula”.

El plat fort del dia va arribar quan es va disputar la gran final absoluta. El portugués Diego Pinho i el català Joan Masip van disputar una final molt igualada. Un centenar de persones van viure emocionats el joc des de la grada del pavelló. Una final que es va acabar emportant Pinho guanyant per 3 jocs a 1.

Diogo Pinho, guanyador de l’Open Ciutat d’Olot: “Ha sido un día muy largo, estoy un poco cansado. Pero contento porqué al final he podido ganar el torneo. Muy agradecido por el trato que he recibido aquí y espero regresar el próximo año para intentar ganar de nuevo”.

El CTT Olot confia tornar a organitzar el torneig l’any que ve, amb la col·laboració i l’ajuda del personal de les instal·lacions esportives d’Olot, perquè torni a esdevenir tot un èxit.