La UE Olot conquereix els tres punts davant el Conquense amb un gol de Marc Nierga al 89 (0-1)

Aquest cap de setmana la Unió Esportiva Olot ha conquerit Conca. Els de Raúl Garrido van saber jugar la visita al Conquense i va emportar-se els tres punts a les acaballes del partit gràcies al gol de Marc Nierga. Amb aquesta victòria a domicili, l’Olot ha sumat 8 punts dels 12 possibles.

La Unió Esportiva Olot va arribar al camp del Conquense dissabte a la tarda amb ganes de deixar petjada. La primera meitat va estar igualada, amb ocasions a les dues àries. La presència de la pluja va contribuir a enfangar el joc. L’Olot va presentar les seves credencials defensives, amb paciència i donant protagonisme ofensiu als dos extrems, Guzmán i Alfredo. Per aquí va venir una de les ocasions més clares dels visitants. El jugador del Conquense Dambelley representava el major perill dels locals i també la va tenir, amb una pilota molt ajustada a la porteria. L’última ocasió era olotina, sortia de les botes de Marc Mas a poc pel final.

A la represa, els dos equips intentaven sobreposar-se a la igualtat amb intents, per part de Jorge Fernández a les files dels castellans, i d’Alfredo i Carles Mas per part dels catalans. Garrido va carregar llavors la pólvora amb Xumetra i Marc Nierga. El sacrifici col·lectiu va tornar a donar resultats i al 89, una pilota llunyana de falta d’Héctor Simón, ben defensada per part de Carles Mas i engaltada per Nierga va suposar el gol que donava la victòria a l’Olot.

Amb 8 de 12 punts possibles, l’Olot ha merescut situar-se a la part alta de la classificació, amb ganes de consolidar la inèrcia guanyadora diumenge vinent contra el València Mestalla al Municipal de la capital de la Garrotxa.

x