Tomeu Penya presenta les seves ’50 cançons’ a Les Planes d’Hostoles

Tomeu Penya va oferir dissabte passat, a Les Planes d’Hostoles, un concert per presentar el seu nou disc, ’50 cançons’, un recopilatori que recull alguns dels temes més icònics d’aquest artista dels més de 50 anys de trajectòria. El concert d’aquest mític cantautor balear era un dels últims actes del ‘Planestiueja’t’, que ha inundat de música i espectacles Les Planes d’Hostoles durant tot l’estiu.

El cantautor mallorquí Tomeu Penya visitava per segona vegada la Garrotxa, aquest cop per presentar el seu nou disc, titulat ’50 cançons’, i en el que mostra un recopilatori de cançons pròpies representatives de dels més de 50 anys que porta als escenaris. Ho va fer aquest dissabte a Les Planes d’Hostoles, en el marc del festival ‘Planestiueja’t’, que va aprofitar per reconèixer la seva trajectòria.

Tomeu Penya, cantautor: “Felicitat absoluta, d’haver pogut fer el que a mi m’agrada. Si hagués de tornar a triar, triaria fer el mateix. I he tingut la sort de poder viure dignament de la música.”

Una hora i mitja d’actuació plena de passió i amb un punt nostàlgic, que van meravellar a tot el públic que va omplir la sala polivalent de Les Planes, davant un Penya que va oferir un concert, com sol ser habitual en ell, ple de passió i amb un punt nostàlgic.

El cantant nascut a Vilafranca de Bonany fa 69 anys, va destacar la dificultat que va tenir a l’hora de fer la tria, i prendre la decisió de quines cançons havien de formar part d’aquest disc i quines no, i és que al llarg de tots aquests anys n’ha sumat fins a 300.

Tomeu Penya, cantautor: “Vaig anar mirant: ara aquesta, ara aquella altra… Vaig agafar dues cançons del primer disc, dues del que fa cinc… i així amb cada disc. Vaig haver de triar i va ser un problema.”

Encantat de tornar a la Garrotxa, Penya va avançar que pel proper mes de març traurà un nou disc, en el qual hi recopilarà un grapat de cançons més del seu extens i destacat repertori.