Castellfollit de la Roca homenatja el Club Natació Castellfollit pels seus 50 anys

El Club Natació Castellfollit celebra el seu 50è aniversari aquest 2018. Aquest cap de setmana va tenir lloc l’acte d’homenatge al club, que va ser també un agraïment a la seva contribució a la vida social i l’esport de Castellfollit.

El Saló de Plens Sant Roc de l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca es va omplir de gom a gom de persones que van voler ser presents al reconeixement oficial del poble al Club Natació Castellfollit. L’equip ha fet 50 anys aquest 2018, mig segle d’èxits esportius de tot tipus, amb un subcampionat d’Espanya inclòs, una gesta enorme per un poble de 1.000 habitants. Segons el club, però, del que estan més orgullosos és d’haver ensenyat a molts castellfollitencs i garrotxins i d’haver promogut una sèrie de valors amb els esportistes que han passat per les seves files.

Pere Vilà, President Club Natació Castellfollit:”A part de ser una entitat esportiva el club sempre ha tingut una vessant dedicada a la vida social del club. S’ha intentat posar per davant una sèrie de valors com el respecte, l’humilitat, l’autosuperació i la gratitud, que sempre els hem tingut per bandera”

L’Ajuntament considerava que aquest homenatge era necessari, ja sigui pel foment de l’esport i els valors entre els joves del poble, com també per la difusió que s’ha fet del nom de Castellfollit arreu del món. No en va, nedadors del club com Esteve Comamala, Sandra Juanola o Neus Coma van portar el municipi a competir en campionats europeus i internacionals de tota mena.

Miquel Reverter, alcalde Castellfollit de la Roca: “El nom de Castellfollit ha arribat a Sudàfrica i Brasil, volem agrair el club i a tots els seus presidents pel seu esforç. Estem molt contents”

Ara cal esperar que el Club Natació Castellfollit segueixi essent una de les puntes de llança esportives del municipi, i es puguin complir 50 anys més d’història.

x