El festival Planestiueja’t guanya projecció en la seva tercera edició amb uns 3.000 espectadors d’arreu

El Planestiueja’t 2018 va cloure dissabte després de dos mesos de programació. En la seva tercera edició, el festival ha anat més enllà del seu objectiu primigeni i s’ha convertit en un esdeveniment que atrau, no només espectadors planencs, sinó també d’altres poblacions que aprofiten i passen el dia al municipi abans d’assistir al concert.

Tomeu Penya va tancar dissabte la tercera edició del Planestiueja’t després de dos mesos de programació. Penya ha estat el darrer nom propi d’un cartell compartit amb el quartet d’Andra Motis, Pep Sala, Pedro Guerra o Manu Guix. La campanya de promoció i el disseny de la programació han contribuït a consolidar el Festival Planestiueja’t i projectar-lo fora del municipi com una oferta a destacar els mesos d’estiu. S’han venut el 90% de les entrades venudes, unes 3.000 persones que han assistit a algun dels set concerts programats.

Des de l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles ja treballa en la programació de la quarta edició, que seguirà en la línia de trobar noms propis que atraguin públic divers perquè actuïn en indrets atractius que normalment no estan oberts al públic.